​Om os

denmark

Velkommen til Nexø Gamle Røgeri, som ligger et stenkast til Østersøens bølger, lige nord for Nexø centrum.

Nexø Gamle Røgeri tilbyder et stort og varieret sortiment af røgede produkter, som hver dag bliver røget over ellebrænde. De ny røgede varer bliver taget ud af vores ovne hver dag kl. 11.00, hvor man er velkommen til at komme og opleve og dufte den skønne atmosfære ved den gamle tradition.

Ønsker du at nyde et måltidmad fra vores menukort, tilbyder vi en hyggelig og afslappet stemning på vores store dejlige udendørs terrasse med den smukkeste udsigt direkte til havet. Fra terrassen er der mulighed for at holde øje med de mindste tage en tur på vores store legeplads.

Udover vores sortiment af røgvarer, tilbyder vi også varme og kolde drikke, herunder øl fra vores lokale Bryghus fra Svaneke og saft/most fra Bornholms Mosteri. ​

Dertil skal vores hjemmelavede fiskefrikadeller, som laves både på torsk og laks, også nævnes - Disse er et stort hit hos både unge og gamle.

Arter vejret sig ikke til at side ude, er der mulighed for at rykke indenfor i vores glashytte og stadig kunne nyde udsigten til Østersøen. Du kan også vælge at få pakket dine varer ind i Røgeriet og tage dine produkter med hjem til en lækker frokost.

Udover mad og drikke tilbyder vi også et stort sortiment af andre lækre Bornholmske specialiteter f.eks. Olier fra Lehnsgård, den ægte Bornholmske sennep, Ruts kryddersild fra Christians sø og meget mere.

Vi tilbyder samtidig gode parkeringsmuligheder ved Røgeriet eller 50 meter længere nede ad Stenbrudsvejen på stor parkeringsplads.

Vi ser frem til at byde sig velkommen på Nexø Gamle Røgeri!​

​Alt det praktiske

​Nexø Gamle Røgeri

Stenbrudsvej 22
3730 Nexø 


Telefon: 56 49 35 22

E-mail: ngr@cafeer.dk ​​

          ​banner_groen_411x490

​ ←  Se Kontrolrapport

Åbningstider

Vi åbner op for sæsonen den 21/03-2024 og vil holde åbent hver dag til og med 20/10-2024

Hver dag slår vi dørene op kl. 10.00, hvor alle er velkomne til at se produktionen af røgvarerne,

og hvor det er muligt at komme og opleve duften af de ny røgede produkter.

Røgvarerne tages ud af ovnen hver dag kl. 11.00.

OBS:

Åbningstider køkkenet  11.00 til 16.00

Åbningstider røgeriet  10.00 til 17.00